Sidste nyt

Badminton

Mandag den 23. april afholdt H.S. & G´s badminton afdeling sit årlige afslutningsstævne, hvor vi spiller om rødvin til de vindende hold.

 

Det blev en lidt anderledes aften end sædvanlig. Man fandt sin makker ved lodtrækning, så det var lidt andre konstellationer end vi plejer, ikke nødvendigvis retfærdig, men det var jo også kun for sjovt. Der blev gået til den på alle banerne. Vi var i år 24 tilmeldte, men der kom 5 ekstra samt et afbud så vi måtte udvide stævnet lidt så det blev til rigtig mange kampe.

 

Der blev spillet en mix og to herre double, hvilket gav 3 vinder hold som kunne gå hjem med hver 2 fl. vin jeg håber de nyder den.

 

Vinderne blev:

Mix double: Elin og Per Andersen

Herre double: Thomas Andersen og Ole Svendsen samt Stefan Seidel og Helge Madsen

 

Tillykke med præmierne

 

 

Nicolai Andersen og Leo Sørensen

Så er sæsonen spillet færdig, nu starter de udendørs aktiviteter, og vi kommer nok til kort når solen skinner. Så er det ikke en mørk hal der trækker, vores sidste spilledag er den 30. april, men vent bare, vi kommer igen efter sommerferien. Vi starter igen mandag den 13. august 2018

Men vi sluttede med maner:

 

Veteran 40+ B mixhold endte desværre på en 6 plads

Senior B- række opnåede en 2. plads

Veteran 40+ A Herre blev nr. 6

Kvalifikationsrækken der kom vi i slutspil og fik 2. plads

 

Alt i alt en mere end godkendt sæson for klubbens hold – Der er grobund for endnu en god sæson 2018/2019

 

Vores ungdom har i denne sæson ikke haft noget turneringshold. Det kommer vi til at lave om på i næste sæson. I stedet for har der været deltagelse i forskellige stævner – eksempelvis har vi deltaget ved landsmesterskaberne, og de allermindste har spillet nogle Monrad turneringer med stor succes. Vi har i det hele taget haft så stor succes med vore ungdomshold, at vi har fået så mange tilmeldte ungdomsspillere, at vi har været nødt til at ændre lidt på tiderne for at have plads til alle. Ungdommen har derfor spillet både mandag og onsdag fra kl. 16:30 til 18:00 samt tirsdag fra kl. 17:30 til 19:00.

Vores miniton hold for de mindste U9 spillere og deres forældre har spillet om tirsdagen men fra 16:30 til 17:30. Vi har fyldt hallen så det var en succes. Der lavers en masse ballade med ungerne og vi har hygget os.

 

“Vi også har afholdt klubmesterskab for ungdom d. 24. marts. Det var en rigtig sjov dag, med masser af spil og kamp til stregen.

De helt små miniton-spillere fik spillet en masse kampe på kryds og tværs og der kæmpet godt for alle pointene.

De fik alle en velfortjent medalje og Malou Pehrson fik velfortjent dagens fighterpokal.

Ungdommen fik spillet en spændende doubleturnering, samt singleturnering.

Efter en masse spændende kampe blev det til sejr for Felix Lade og Anton Dinh i double, samt en sejr for Minh Hoang i single.

Ungdommen afholder sommertræning i maj og juni måned, hvor vi træner én gang ugen. Tilmelding er muligt via hjemmesiden.

Vi planlægger også fællesspisning for alle spillere i ungdomsafdelingen mandag d. 30. april, mere info følger.”

 

Vores sidste aktivitet i år er vores afslutningsstævne som afholdes 23. april kl. 19.00. Det bliver som det plejer 2 turneringer 1 mix double og en herredouble. Vi trækker lod når vi starter om hvem vi skal spille med, det plejer at blive hyggeligt. Efter turneringen er der fællesspisning for dem der har lyst. Menuen er pølse bord og ost kr. 70,00 pr person. Resultat fra dette stævne kommer desværre først efter Højby Nyt deadline.   .