Sidste nyt

Badminton

2018 er allerede godt i gang og vi håber, at alle har haft en glædelig jul og er kommet godt og sikkert ind i det nye år. Anden halv sæson er begyndt, og vi håber alle nyder at komme i gang med at slide al den gode julemad af. Nye mål står for døren.

Stillingen lige nu:

H.S.& G. 1. hold ligger midt i rækken

H.S.& G. Sen. 3 ligger på en 2. plads

H.S.& G. Veteran B har plads til forbedring

H.S.& G. Veteran Herre B. ligger nr. 3

Ungdomsafdelingen har haft et godt efterår. Faktisk har vi så mange tilmeldte at vi har været nødt til at ændre lidt på tiderne for at have plads til alle. Ungdommen spiller derfor nu både mandag og onsdag fra kl. 16:30 samt tirsdag fra kl. 17:30. Sidst i oktober havde vi et super hyggeligt Natmintonarrangement der var en stor succes. Det kommer vi til at gentage senere på sæsonen. Vi deltager selvfølgelig også i diverse stævner og det er mit indtryk at alle går op i det med liv og sjæl. Med de nye træningstider har vi fået plads til endnu flere – så mød op på vores træningsdage og se om det også er noget for dig.

Vores miniton hold (barn U9 og forældre) går også rigtig godt. Vi hygger os og laver en masse ballade. Har du lyst til at have det sjovt sammen med dit barn, så kom op i hallen og vær med tirsdag fra 16:30.

Husk vi holder generalforsamling den 1. marts kl. 19.00. Møde op og vær med til at forme afdelingens fremtid. Alle er velkomne også dem der bare synes det er sjovt at spille badminton.

Vi glæder os til at se jer både på banen og til generalforsamlingen.